Benyt dig af My Fortune hos Fortune Poker

Fortune Poker har i mange år været et af de helt tunge navne inden for online poker, og en af grundene til deres store succes er deres villighed til at gå et skridt længere for deres kunder. De har nemlig altid valgt at prioritere gode tilbud meget højt. En af de ting man kan benytte sig af ved at blive kunde hos Fortune Poker er noget der hedder My Fortune. Dette er en speciel side for alle spillere hvor man kan tilmelde sig kampagner, finde rake statistiker og gå igennem ens spillede hænder.

Fornuftigt at benytte

Det er ganske fornuftigt at benytte sig af denne feature fra Fortune Poker, for det er nemlig næsten alting man kan finde information om her. Du kan således gennemgå alle dine hænder, holde øje med hvor meget du kan få i rakeback og meget andet. Der er kun positive ting at sige om dette tiltag fra Fortune Poker, og allerede 24 timer efter at du har tilmeldt dig har du mulighed for at benytte dig af siden. Ved at indtaste ens brugernavn, PIN og fødselsdato er man kun et klik væk fra de mange muligheder der eksisterer.

Prøv selv Fortune Poker

For dem der gerne vil have et solidt sted at spille online poker hvor både tilbud og kampagner bare bugner måned efter måned, er Fortune Poker et rigtig godt valg. De har desuden en maltesisk licens til at udbyde spil hvilket sikrer høj sikkerhed, og efter den nye lovgivning trådte i kraft fik de også ordineret en dansk licens.

Du kan derfor bare læne dig trygt tilbage og oprette en konto hos Fortune Poker helt gratis. Har du ikke tidligere haft en konto hos dem, er det muligt at få helt op til €1000 i bonus.

Prøv Fortune Poker