Caroline Wozniacki i kvartfinalen i Kina

Hele Danmarks tennisdarling, Caroline Wozniacki er tilbage i toppen af verdensranglisten, hvor det senest blev til en fantastisk flot 2. plads ved US Open, som hun senest gjorde det tilbage i 2011. Nu er hun på vej mod en ny finale, da hun er nået til kvartfinalen i Wuhan Open i Kina, hvor de allerstørste favoritter allerede er ude af turneringen.

Serena Williams trak sig fra turneringen med en skade, mens Maria Sharapova meget overraskende blev slået ud af Carolines kommende modstander, Timea Bacsinzky fra Ungarn. Bacsinzky vandt med 6-1 6-3 over Maria Sharapova, og Wozniacki kommer dermed på en svær opgave mod ungareren.

Der er dog intet der tyder på, at Wozniacki ikke skulle kunne vinde kampen, da hun har slået alt modstand med lethed i de første runder. I 1/8-finalen mødte hun australske Casey Dellacque, og her vandt Wozniacki med et æg i første sæt 6-0, mens hun vandt 6-3 i andet sæt. Her var hun bagude med 3-0, før hun gik hen og vandt seks partier i træk og vandt sættet 6-3.

Hvis Caroline Wozniacki går hen og vinder kampen mod Bacsinzky, vil danskeren være kvalificeret til semifinalen, som skal spilles i morgen d. 26. september. Skulle Wozniacki ligeledes avancerer sig til finalen, så vil den blive afviklet lørdag d. 27. september omkring kl. 13.00 dansk tid.