Danske Spil Poker

danske-spil-poker-580x3301

januar 2012 kunne Danske Spil for første gang åbne dørene for Online Poker. Det var en dag rigtig mange danskere havde ventet på, og i løbet af de første dage prøvede mere end 25.000 danskere at spille Online Poker på Danske Spil.

Det er nu ved at være godt og vel 4 år siden, og meget vand er siden løbet under broen. Da Danske Spil åbnede op for muligheden for at tilbyde poker, var det med en gammel pokerklient og en uden mulighed for at spille via smartphone eller på Mac.

Det var også uden den store erfaring i at drive et pokerrum på nettet, men Danske Spil kom hurtigt efter det, og er i dag blandt danskernes foretrukne steder at spille Poker på Nettet.

 

Spil Poker på din mobil og Mac

Her på flagskibet.dk har vi spillet Poker i mere end 10 år, og vi har været trofaste brugere af windows maskiner. Det har haft den fordel, at vi altid har haft mulighed for at kunne spille Online Poker uden større problemer.

I løbet af det seneste år er vi dog skiftet til Mac, og det har haft en række udfordringer,  da ikke alle pokersider med dansk licens tilbyder deres kunder mulighed for at spille Online Poker på Mac.

Hos Danske Spil Poker havde de samme udfordring de første 2 år af deres levetid, men det problem er i dag blevet fikset. Det betyder at du med ro i sindet kan starte din Mac op og logge ind på Danske Spil Poker. Det er dog værd at bemærke at du skal spille Poker via din browser og ikke ved at hente en pokerklient.

Ønsker du at hente pokerklienten til din Mac, skal du ind og indstille din maskine så den kan køre i windows mode – Men efter vores nyvundne kærlighed for Mac, vil det være synd og skam. Spil i browseren virker uden problemer, og du bør kunne få dækket behovet for en omgang Poker på den måde.

Udover spørgsmålet om Mac, er spil via mobil det spørgsmål vi oftes modtager her på siden. Og ja, på Danske Spil Poker kan du også spille Online Poker på din mobil, både iOS og Android.

Du kan hente den moblie klient i app store og Google Play, hvor du kan både kan spille turneringer og cash game. Den mobile version er blevet opdateret flere gange siden Danske Spil for første gang lancerede den tilbage i 2014, og kan på det varmeste anbefales hvis man er på farten og ønsker at få spillet Poker.

 

Få op til 1.000 DKK i Poker Bonus hos Danske Spil Poker

Som ny kunde hos Danske Spil Poker bliver du tilbudt en lækker bonus på helt op til 1.000 DKK. Det vil sige at du ved at indsætte 1.000 DKK kan få en bonus på et tilsvarende beløb.

Få 1.000 DKK i bonus på Danske Spil her ->

 

Din bonus skal spilles fri før den bliver udbetalt til din konto, og fra du første gang aktiverer din bonus har du 60 dage til at spille hele bonussen fri. Det gode ved Danske Spils bonus er, at du får udbetalt bonussen i mindre bidder.

Det betyder at du ikke behøver at spille hele bonussen fri for at få udbetalt noget af din bonus. Det er rigtig smart hvis du er usikker på hvor meget du kan nå at få spillet i løbet af de første 60 dage.

Udover en velkomstbonus har du også mulighed for løbende at få bonusser af Danske Spil. Hold øje med sider som dk.bonusriders.com der løbende lister nye bonusser hos blandt andet Danske Spil Poker. Siden fungerer som en poker blog, men du kan også finde gode tilbud om Betting og Casino på siden.

Udover lækre bonusser, er der også løbende fede promotions hos Danske Spil Poker. Hvert år tager Danske Spil blandt andet en gruppe spillere med til Las Vegas på en super fed tur med alt betalt, inklusiv buy ins til forskellige pokerturneringer.

Se en video fra turen i 2015 her: