EUR 5000 Endurance Race hos 24h Poker

Hvis du til daglig begår dig inden for midstakes cashgames er der god grund til at læse nærmere. 24h Poker afholder nemlig i marts et nyt €5000 race for dem der spiller NLHE og PLO inden for €1/€2 og €2/€4 i cashgames. I løbet af 11 dage vil dette race finde sted, og for at kvalificere dig til en præmie skal du blot optjene 75 point de første elleve dage af marts måned. Kan du klare dette krav, vil du være iblandt de spillere som får del i de €5000, og der er derfor god grund til at vælge 24h Poker lige nu.

Kun NLHE og PLO

No Limit Texas Hold’Em og Pot Limit Omaha er de mest spillede varianter af poker. Derfor er det også kun disse varianter der tæller med i racet, og derfor må spillere med en forkærlighed for FLHE, 7 Card Stud og des lige desværre undlade at deltage. Er det dog en af de gældende varianter som du elsker at spille, har du chancen for at vinde masser af kolde kontanter hos 24h Poker. Der er derfor mange gode grunde til at vælge denne udbyder.

Velkomstbonus

Nye kunder der opretter sig hos 24h Poker har mulighed for at få en velkomstbonus på op til €500. Bonussen overføres til din konto på din første indbetaling, og der skal bare optjenes VIP point før at pengene ryger til udbetaling. Har du derfor ikke en konto hos 24h Poker, kunne du med fordel oprette dig nu og spille din bonus fri på samme tid som du deltager i dette ekstraordinære rake race.

Vælg derfor at deltage i Endurance racet i marts måned hos 24h Poker, og se hvor stor en gevinst  du kan hive med hjem ved at optjene 75 VIP point eller mere i de første 11 dage af denne måned.

Tilmeld dig 24h Poker