Gratis poker hos Danske Spil

Hvis du gerne vil have lidt hjælp til finanserne og samtidig er en dygtig pokerspiller er Danske Spil et rigtig klogt valg. Her finder du nemlig både daglige freerolls og en ugentlig $5000 Bankroll Booster turnering. Det hele er gratis at benytte sig af, og hvis du bare har den fornødne motivation er det muligt for dig at vinde din andel af over 25.000 kroner hver eneste uge. Her spilles den populære Bankroll Booster turnering nemlig, og det ville være et kærkomment boost til din pokerkapital hvis du endte blandt de bedste i præcis denne event.

Hver søndag

Turneringen finder sted hver søndag 20.30, og det er kun spillere som har kvalificeret sig som kan være med. Heldigvis for dig kan du hver dag spille med i et utal af kvalifikationsturneringer som alle er gratis at registrere sig til, og hvis bare du klarer dig godt her er du sikret en plads til den kommende søndagsturnering. Der er i alt fire forskellige ruter til hvordan du kommer med, og derfor kan man selv vælge hvilken en man ønsker at benytte sig af. Hvis du både er seriøs med dit spil og vil vinde stort kan du ikke komme udenom Bankroll Booster hos Danske Spil.

Indskyd og kom med

Den absolut letteste måde at komme med til Bankroll Booster er ved at lave et indskud med koden BOOSTER. Gør du dette vil en billet automatisk blive overført til din konto, og så er du klar til at være med når de $5000 skal fordeles. Alternativt kan man også optjene 5 Danske Spil Point ugen op til hver turnering, og dette vil også give et gratis sæde.

Opret en konto hos Danske Spil nu og kom med til Bankroll Booster hver søndag hvor $5000 skal finde deres nye ejere.