Livescore

livebettingHusker du de gamle dage, hvor man måtte vente flere dage på at læse i avisen, hvordan gårsdagens fodboldkamp endte? Eller hvis man havde spillet på sekundær liga, så vente på udgivelsen af næste nummer af TipsBladet?

Det ændrede sig lidt med tiden, da Dansk Tipstjeneste (Nu: Danske Spil) gjorde det muligt at ringe ind til en automatisk telefonsvarer, hvor man kunne få et resultat at vide få timer efter kampens slutning.

Da tekst-tv og internettet blev udbredt fik man så mulighed for at få resultatet lige så snart, at kampen var slut. Har man spillet på noget, så vil man også gerne vide om man har vundet, så snart man kan komme til det.

Nu er teknologien så fremskredet, at livescore er det nye og hotte. Kort sagt, så er det live opdatering af alle kampe. Lige så snart der scores i en kamp, så registreres det på alverdens livescores på nettet, og spillerne vil vide det cirka lige så hurtigt som hvis de selv sad på stadion. Udover en live transmission, så kan det simpelthen ikke blive bedre. I nogle tilfælde – nemlig der, hvor man har spillet på mange kampe samtidigt – er livescore sågar live transmissioner overlegne… Har du spillet på mange kampe, så kan du ikke se dem alle sammen på én gang, men du kan godt overskue mange kampe på én gang ved hjælp af livescores.

Siden start af teknologien har man tilstræbet at give det bedst mulige overblik. Det er nu lykkedes via livescores. Man kan se alle kampene og man får opdateringen med det samme. Det er et uundværligt redskab for enhver seriøs bettor.