Ny bookmaker til Barcelona fans?

barcaHvis man er fan af FC Barcelona, er det måske på tide at skifte bookmaker, hvis man ikke allerede er kunde i forvejen. Bookmakeren Betfair er nemlig teamet op med flagskibet for spansk fodbold, FC Barcelona.

Betfair, som er en del af Paddy Power Betfair betting-giganten, annoncerede fredag at man er blevet ny officiel bettingpartner for FC Barcelona på globalt plan. Der er skrevet kontrakt for tre sæsoner, og den trådte officielt i kraft d. 1. juli 2016.

Aftalen giver Betfair rettigheder til at brande sig på bandereklamerne på det legendariske Nou Camp stadion, samt via alle Barcelonas officielle digitale kanaler.

 

Foretrukken bookie for Barca fans?

Hvis man er fan af FC Barcelona, eller følger La Liga og spansk fodbold i almindelighed, vil man derfor nok ofte støde på Betfair-brandet i de kommende sæsoner.

Mens der endnu ikke er noget officielt på tapetet omkring hvilke fordele dette vil give FC Barcelonas fans – hvis da nogen overhovedet – er det ikke uset i disse sammenhænge, at der oftere dukker kampagner og konkurrencer hos en bookmaker med særlig fokus på den klub, som bookmakeren sponsorerer.

Er du derfor Barcelona-fan, er det måske en god idé at oprette en konto hos Betfair og kigge på odds dér, når Barcelona spiller. Der kunne sagtens tænkes at dukke noget om, som er lidt for lækkert til at gå glip af.

Besøg bookmakeren Betfair her ->

 

betfair_600x202