Om

Flagskibet er en poker blog som giver spillere indblik i de nyeste og bedste aftaler indenfor poker rakeback og poker bonus. Der kommer indlæg om alt lige fra historier om Phil Ivey og danske pokerspillere og mere strategiske indlæg hvor specifikke nøglehænder omtales.

En passion er spillet Pot Limit Omaha som gennem de senere år har fundet mere og mere indpas især fordi koryfæer som Gus Hansen, Tom Dwan og senest Isuldur1 tiltrækker mange medier der fokuserer på spillet og især de store pots. Pot Limit Omaha er ikke et let spil og derfor bør nye spillere, som ønsker at stifte bekendtskab med spillet, ubetinget studere de store spil på Full Tilt Poker. En konto hos Full Tilt Poker give $600 bonus ved at bruge Full Tilt Poker bonus koden RIDERS600.

Bloggen udvikles løbende men da poker er en livslang læringsproces er det ikke muligt at komme omkring alle emner over en kort periode. Der henvises til faglitterære bøger og undervisningssider som pokeruniversitetet hvor en pæn mængde danske profesionelle spiller udvikler og laver videomaterial omkring mange af de facetter der er nødvendige for at udvikle sit pokerspil.