Party Poker deposit bonus

PartyPoker bonus

Alle nye kunder der laver en indbetaling ved Party Poker, får en 100% indskudsbonus på op til 3000 kroner, denne bonus er naturligvis skattefri.

Få din velkomstbonus hos PartyPoker her ->

Top 3 pokerrum i verden

Om du er nybegynder eller tidligere har stiftet bekendskab med online poker, kan du med stor fordel oprette dig som kunde hos Party Poker som i alt den tid de har eksisteret har hørt til blandt de mest populære og foretrukne pokerrum på verdensplan. De har i flere år haft en position i top 3 af de bedste og største online pokerrum der findes på markedet.

Med deres store erfaring i at drive et online poker site kan du være sikker på at du er i trygge og professionelle hænder. Her kan du være sikker på at have et af markedets absolut mest kompetente kundesupport team i ryggen. Du får også adgang til et af branchens største udvalg af online varianter af pokerspil.

Party Poker har verdens næststørste online poker kundedatabase og denne kæmpemæssige kundedatabase sørger for at der altid vil være et bredt udvalg af spil kørende døgnet rundt, hvilket betyder at du vil kunne finde et spil der passer til dig når du har lyst uanset om du er morgenmenneske eller ønsker at spille lidt online poker efter arbejdstid.

Gratis online poker

Der er mulighed for at spille alt lige fra gratis poker til highstakes poker hvor du kan vinde skattefrie pokerpræmier fra nogle få kroner og op til beløb i millionklassen. Det bedste ved det hele er, at du selv vælger hvad du har lyst til at spille, alt efter humør, økonomi og evner. Hvis det er første gang du spiller poker, vil det være en god ide at starte i det små enten ved at spille for sjov, eller ved at deltage i de mange gratis pokerturneringer som Party Poker arrangerer med jævne mellemrum.

Her kan du vinde rigtige penge eller billetter til andre pengeturneringer uden at det koster dig noget som helst, disse turneringer kaldes for freerolls og findes i poker lobbyen sammen med de rigtige pengeturneringer. Når du spiller i gratis turneringer træner du dine pokerevner uden at riskere noget økonomisk. Denne tilgang til pokeren er klart den klogeste hvis du er helt ny i spillet.

Alt hvad det kræver for at deltage i de mange daglige freerolls, er at du opretter en konto, og skynder dig at tilmelde dig inden det er for sent Dette fordi freeroll turneringerne ofte har et max antal deltagere og der er  stor rift om pladserne til disse, så det gælder om at holde godt øje med dem.

Information om Party Poker bonus

Hvis man derimod ønsker at springe direkte ud i det og spille online poker for rigtige penge, kræver det at man har oprettet en Party Poker konto, samt foretager et indskud med rigtige penge. Der er mange måder man kan lave en indbetaling på, lige fra de mest gængse kredit kort som Visa og Master Card, til forskellige former for online betalinger som eksempelvis Neteller og Moneybookers.

Uanset hvilken metode du foretrækker skal du ikke være nervøs for hverken sikkerheden eller for servicen. Alt kører problemløst og gnidningsfrit når man indsætter penge og sker i løbet af ganske få sekunder fra du har trykket på indbetal knappen til du kan se pengene på din konto.

Brug bonuskode for maksimum bonus

Når du laver din første indbetaling, vil du se der kommer et felt hvor du kan oplyse en Party Poker bonuskode. I dette felt skriver du PNPARTY som vil kvalificere dig til en bonus på op til kroner 3000. Bonustilbuddet er kun noget du kan gøre brug af ved din første indbetaling.

Det foregår på den måde, at Party Poker matcher størrelsen på din indbetaling op til 3000 danske kroner. Du kan få en bonus på mellem 50 og 3000 DKK alt efter hvor stort et beløb du vælger at indbetale første gang. Selve bonussen vil efter din indbetaling blive reserveret på en særskilt bonus konto, hvorfra den vil blive udbetalt til din spillekonto.

Udbetalingen sker i takt med du lever op til  bonuskravene, efterhånden som du får spillet poker og optjent points hos Party Poker, som udbetaler din poker bonus i 10 lige store dele for hver gang du har optjent det antal krævede points.

Der skal indspilles 6 x bonusbeløbet i points for at få udbetalt dele af bonussen. En indbetaling på $150 betyder at  der bliver udbetalt $15 af den samlede bonus for hver 90 party point der optjenes.

Alle der spiller poker for ægte penge hos Party Poker, optjener 2 Party point for hver $1 de betaler i turneringsgebyr eller rake når der spilles cashgames.

Dette er ganske simpelt et af de bedste bonustilbud og bedste pokerum og det anbefales på det kraftigeste at blive kunde hos europas største spilleselskab Party gaming.