Sikrer dig en plads i Bankroll Booster hos Party Poker

Hver søndag er der 5000 gode grunde til at man skal være klar til at spille en turnering hos Party Poker.

På denne dag afholder de nemlig eventen Bankroll Booster, og denne har en garanteret præmiepulje på $5000.

Dette er derfor din vej til at få opbygget en sund kapital inden for poker, og du kan faktisk komme med på op til flere enkle måder.

Der er nemlig både mulighed for at opnå en billet ved at indsætte penge, eller at optjene 5 Party Points.

Indskyd og deltag

En af de absolut nemmeste veje til en plads i Bankroll Booster hos Party Poker, er ved at lave et indskud med en speciel kode.

Du skal bare indtaste bonuskoden BOOSTER når du vil lave en indbetaling, og så vil du automatisk modtage en billet til søndagens turnering.

Alternativt kan man som tidligere fortalt også optjene 5 Party Points ugen før at turneringen finder sted, og dette vil også give dig en billet til det store brag.

Med $5000 i præmiepuljen er dette derfor en turnering man ikke ønsker at gå glip af, og de nemme veje til en billet er således til at overskue.

Mange andre turneringer

Der er dog flere muligheder for at opbygge en bankroll hos Party Poker. Hver dag afholder de nemlig også mange andre freerolls som er helt gratis at være en del af.

Du har derfor alle muligheder for at tage dit pokerspil til det næste plan ved at oprette dig hos denne udbyder.

Sørg i øvrigt for at du indtaster koden RIDE500 når du opretter dig som kunde. Dette vil sikre en 100 % bonus på op til 3000 kroner når du vil indsætte penge for første gang.

Tilmeld dig Party Poker i dag og kom med til turneringen den sidste dag i hver uge.

Registrer dig hos Party Poker