Store turneringer hver dag hos Paradise Poker

Masser af turneringer og store garanterede præmiepuljer. Det er som sød musik i enhver pokerspilles ører, og hos Paradise Poker er det lige præcis sådan at tingene forholder sig. De vælger nemlig hver måned at garantere €2.000.000 i deres mange MTT turneringer, så der er god grund til at blive kunde hos netop deres side.

Heldigvis er der også blevet taget særskilt hensyn til dem der spiller for mindre beløb, og derfor varierer indskuddene fra €1 og op til €400 hver eneste dag. Alle spillere har derfor muligheden for at finde en turnering efter deres helt eget valg.

Head Hunter Events

Paradise Poker har igennem det sidste års tid haft stor held med at få flere kunder i butikken. Det skyldes blandt andet deres mange Head Hunter turneringer som er blevet yderst populære. Her kan man nemlig vinde en præmie for hver modstander man slår ud, og det er noget der er med til at øge underholdningen.

Hver søndag er der lagt op til et brag af en turnering når der garanteres €50.000 i en sådan event, og det koster kun €80+€5 at købe sig direkte ind. Der er dog også et væld af satellitturneringer som er meget overkommelige i form af prisen for at være med.

Skattefrie gevinster

En af de helt oplagte grunde til at vælge Paradise Poker, er det faktum at alt hvad man vinder her er skattefrit. De har nemlig en dansk licens til at udbyde poker, og det gør at alle gevinster automatisk er fritaget for beskatning.

Du kan derfor trygt vælge at oprette en konto med det samme og gå i gang med at indtjene store præmier i de mange MTT turneringer dagen lang.

For cashgame spillere er der også et stort udvalg at kigge nærmere på, og med koden RR1000 kan du få en 200 % bonus på op til €1000 på din første indbetaling af penge.

Prøv turneringerne her